Про матч київського «Динамо» з «Арсеналом» сказано багато. Його з муками виграли динамівці. Тому рівень їхньої гри викликав занепокоєння щодо підсумку матчу киян у Лізі Європи, котрий відбудеться завтра проти «Яблонця» у Чехії.
Втім, і суперник киян мав певні проблеми в поєдинку 10-го туру чемпіонату Чехії на виїзді.
«Тепліце» — «Яблонець». 1:2. Голи: Гора, 16 — Голес, 26, Масопуст, 90+1.
Як бачимо, гості пропустили першими. Однак зуміли відновити статус-кво і вирвали перемогу лише в компенсований арбітром час.

***

Відома суддівська бригада, котра проведе матч між «Яблонцем» і «Динамо» у місті Яблонець-над-Нісоу на стадіоні «Стршельніце», повідомляє офіційний сайт УЄФА.
Рефері — 37-річний Себастьєн Дельфер’єр, його асистенти — Ів де Нев і Жо де Вейрдт, додатковими асистентами стали Олександр Буко та Ерік Ламбрегтс, четвертий арбітр — Кевін Монтень. Уся бригада суддів — з Бельгії.

***

Як повідомлялося раніше, наставник чеської команди Петр Рада заявив, що його підопічні зобов’язані обігравати «Динамо». Які аргументи такої заяви? Насамперед варто сказати, що «Яблонець» — організована і дисциплінована команда, має добру функціональну підготовку. А це вже немало.

***

Зрозуміло, що на «Динамо» чекає непростий поєдинок. У будь-якому разі, перемогу киянам дарувати ніхто не збирається. Тому доведеться і налаштуватися належним чином, і викластися повністю. А там уже як Бог дасть...