Питання організації осіннього призову на строкову військову службу до лав ЗСУ, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Державної спеціальної служби транспорту було розглянуто під час інструкторсько-методичних зборів, які відбулися в Луганській облдержадміністрації.
Доповівши про загальну ситуацію, начальник відділу комплектування та призову, заступник військового комісару обласного військкомату Олексій Сіроштан, зокрема, зауважив, що на більшості територій є проблеми з фінансуванням заходів щодо організації набору на контрактну службу. Через неукомплектування РТМО спеціалістами існують також проблеми з проведенням медоглядів призовників.
Ситуація непроста, адже конструктивна співпраця між місцевою владою та військкоматами налагоджена тільки у Станично-Луганському, Білокуракинському та Новоайдарському районах. Луганщина завжди гідно виконувала усі завдання з комплектування Збройних Сил новобранцями, незважаючи на об’єктивні складнощі, отже, в області налаштовані і цього року успішно з ними впоратися.

Луганська область.