У цьому запевнив командир ОТУ «Північ» генерал-лейтенант Володимир Кравченко на зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком, яка відбулась в Луганській ОДА-облВЦА. 
Генерал ознайомив делегатів Посольства Канади в Україні з поточною ситуацією у зоні відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», яке визначеним складом бере участь в Операції об’єднаних сил. Смуга відповідальності ОТУ  по лінії зіткнення становить 235 км та 150 км углиб території. До виконання поставлених завдань залучені підрозділи Збройних Сил, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби України.
«Незважаючи на дотримання режиму припинення вогню, так званого «шкільного перемир’я», яке розпочалось з 29 серпня, російські терористичні війська продовжують здійснювати збройні провокації, намагаючись підтримувати напруження на лінії зіткнення, спровокувати вогонь у відповідь і тим самим звинуватити українську сторону у порушенні перемир’я», — зазначив Володимир Кравченко. Він подякував уряду та Збройним Силам Канади за підтримку нашої армії.
У свою чергу Роман Ващук зауважив, що Канада й надалі надаватиме допомогу Збройним Силам України, тому отримана на зустрічі інформація є дуже важливою.

Луганська область.