Уночі під час огляду легкового автомобіля «Рено», який прямував на виїзд з України, прикордонники пункту пропуску «Ужгород» виявили схованку, облаштовану для незаконного переміщення сигарет. Правоохоронці помітили ознаки, які свідчили про можливе переобладнання автівки. Отож спрямували легковик на поглиблений огляд, під час якого спільно з фіскалами виявили сховок у багажному відсіку автомобіля під саморобним сидінням з декоративною обшивкою. У ньому 63-річний українець намагався перемістити через кордон 528 пачок сигарет різних марок.
У результаті контрабанду та «Рено» 2000 року випуску вилучили, інформують у прес-службі Чопського прикордонного загону. Загальна сума оцінки конфіскату становить понад 100 тисяч гривень.
Тим часом старший державний інспектор митного поста «Вилок» Закарпатської митниці ДФС відмовився від неправомірної вигоди за безперешкодний пропуск двох двигунів від мікроавтобусів. Громадянин України, щоб залагодити ситуацію, намагався дати 100 доларів. Тепер з ним працює оперативно-слідча група Нацполіції.

Ужгород.