Овни. Цього тижня ви зможете відчути, що все у ваших руках. Виявляйте працьовитість і наполегливість — і досягнете бажаних результатів.
Тельці. У вашому житті все буде гаразд і в емоційному, і в матеріальному плані. Важливі події відбудуться саме так, як ви того хотіли.
Близнюки. Вам потрібно уважно придивитися до того, що діється навколо, і ви побачите ті позитивні моменти, які відбуваються з вами на роботі і вдома.
Раки. Для вас цей тиждень є періодом активної діяльності й нових починань. Вам потрібно лише вирішити, яким шляхом іти. З вибором допоможуть близькі люди.
Леви. Цього тижня на вас чекають радісні і яскраві події. Вас переповнюватимуть перспективні ідеї. Ваше завдання — зробити правильні кроки для їх реалізації.
Діви. Ви відчуєте небувалу активність. Стрімкий рух уперед визначить ваш успіх на наступні дні. До кінця тижня ви пожинатимете плоди зробленого.
Терези. Цей час сприятливий для людей, які не зупиняються на досягнутому. Ви зможете насолодитися результатами своїх старань і почати нову діяльність.
Скорпіони. Цей тиждень вдалий для активних і цілеспрямованих людей. Підвищиться працездатність, відкриються нові можливості. Ви зможете взятися за реалізацію своїх ідей і планів.
Стрільці. У вас добре йдуть справи в матеріальному плані, з’являться можливості для подальшого руху, початку нової діяльності, щоб закласти основи для майбутнього зростання.
Козероги. Ви зумієте показати себе з кращого боку. Це період серйозних рішень й активної діяльності. Результати ви відчуєте не одразу, але необхідний фундамент буде закладено.
Водолії. У цей період ваше життя протікатиме в повній гармонії з собою, рідними й навколишнім світом. Вам просто потрібно не опиратися цьому, зберігайте легкість.
Риби. Ваші дії часом ітимуть урозріз із тим, чого ви хочете досягти. Ця ситуація розбурхає вас. Ви зорієнтуєтеся, в який бік скерувати зусилля, щоб досягти бажаного.