КБ «Південне» відвідала делегація Польського космічного агентства POLSA. У складі делегації, крім директора й керівника сектору департаменту оборонних проектів, директори департаменту стратегії і міжнародного співробітництва 
POLSA, ввійшли представники міністерств і підприємств космічної галузі Республіки Польща. Про це повідомляє прес-служба КБ «Південне». Метою зустрічі було обговорення потенційних шляхів співробітництва між Україною та Польщею в сфері створення ракетно-космічної техніки.
— У Польщі існує потужна космічна кооперація, — наголосив перший заступник генерального директора — генерального конструктора із системного проектування КБП Олександр Кушнарьов. — Можливо, ми змогли б налагодити співробітництво в галузі створення супутників і супутникових платформ.
Гості презентували можливості Польського космічного агентства й промислової ко-
операції в галузі двигунних систем, сучасних технологій і матеріалів. Вони висловили думку, що, об’єднавши можливості України й Польщі в галузі космічного ракетобудування, країни могли б добитися значних результатів та істотної економії коштів.
— Зустріч була дуже плідна: ми обмінялися цікавою інформацією, — підсумував Олександр Кушнарьов. — Тепер потрібен час, щоб детально обміркувати можливості подальшої спільної роботи. Чимало питань потребують серйозних рішень, у тому числі на рівні керівництва наших країн. Але діалог започатковано, сподіваюся, далі буде.