Буенос-Айрес (Аргентина). 
ІІІ юнацькі Олімпійські ігри. Українська команда активно поповнює медальну скарбничку.
Відзначилися 17-річні легкоатлети. Метальниця молота Валерія Іваненко на першому етапі змагань у всіх чотирьох спробах надсилала снаряд вагою 3 кг на 70-метрову позначку, а в останній — показала результат 74,90 і випередила єгиптянку Раван Айман Ібрагім Баракат на 5,23.
«Молотобоєць» Михайло Кохан на першому етапі показав результат 85,97, на другому — 85,14. Із сумою 171,11 він виборов «золото». Друге місце — у болгарина Андрєєва (163,96 м).
Висотниця Ярослава Магучіх після 1,92 м на першому етапі встановила новий особистий рекорд на другому — 1,95 і з сумою 3,87 виграла «золото». Другою стала росіянка Кочанова (3,71).
Олег Дорощук виграв бронзову нагороду в стрибках у висоту (2,14).
Гімнаст 16-річний Назар Чепурний, котрий уже виграв «золото» в змішаних командних змаганнях, здобув ще й «срібло» в опорному стрибку.
Бронзова призерка у багатоборстві зі спортивної гімнастики Анастасія Бачинська стала третьою у вільних вправах.
А 17-річний борець вільного стилю Владислав Остапенко посів третє місце у ваговій категорії 55 кг, перемігши у поєдинку за «бронзу» алжирця Уссама Ларібі.
Дует акробатів — Дарина Плохотнюк та Олександр Мадей — володарі бронзових нагород.
Після дев’яти днів на Олімпіаді Україна перебуває на восьмому місці в загальному медальному заліку з 15 нагородами (5 золотих, 4 срібні, 6 бронзових).