На п’ятому засіданні обласної комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з держказни місцевим бюджетам, було розглянуто три пропозиції. А саме: придбання у приватну власність житла для двох осіб (одна — з інвалідністю) з однієї родини в Міжгірському районі; купівля житла для створення дитбудинку сімейного типу в Ужгороді та виготовлення проектно-кошторисної документації на зведення ДБСТ у Хусті. Підсумки обговорення підбив заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас: рекомендовано облдержадміністрації здійснити відповідний розподіл субвенції містам Ужгород і Хуст, а також Міжгірському району на суму 3,5 мільйона гривень.
За результатами попередніх чотирьох засідань, інформує прес-служба ОДА, у приватну власність придбано 13 помешкань для 17 осіб, а також для дитячого будинку сімейного типу на суму в понад 7,7 мільйона гривень.
До речі, держбюджетом України на 2018 рік обсяг видатків для цих цілей Закарпатській області передбачено у розмірі 20,7 мільйона гривень.

Ужгород.