Обласний тур Всеукраїнського фестивалю-конкурсу творчих особистостей «Барви життя» відбувся в Ужгороді. Мета творчого дійства, яке проводиться третій рік поспіль, — підтримка дітей та дорослих з інвалідністю.

Під час фестивалю-конкурсу кожен показував свій хист.

До обласного етапу фестивалю-конкурсу долучилися 64 учасники. На сцені театру ляльок «Бавка» учасники презентували свої таланти: співали, танцювали, декламували вірші, показували театралізовані сценки, представили свої малюнки, витинанки, аплікації, зроблені власноруч.
Виступи і роботи оцінювало професійне журі, інформують з міськ-ради. Кращих відзначили у номінаціях: музичне, театральне, образотворче, декоративно-прикладне й танцювальне мистецтво. Переможці представлять Закарпаття на всеукраїнському етапі фестивалю в Києві. Конкурсанти довели: немає жодних перешкод творити, розвиватися й радіти життю.
Організатори обласного відбіркового етапу фестивалю-конкурсу — департаменти культури і соціального захисту населення Закарпатської ОДА, обласного організаційно-методичного центру культури. Свято відбулося за підтримки Ужгородської міськради, зокрема міського голови Богдана Андріїва і Ужгородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Василь НИТКА.
Фото надано міськрадою.