Овни. Цього тижня можлива цікава подорож, зміна місця проживання чи роботи. Навіть якщо зовні події здаватимуться не такими яскравими, всередині вас вируватимуть зміни.
Тельці. Це дуже сприятливий тиждень, ви почуватиметеся на коні і на роботі, і вдома: зможете дозволити собі відпочити і влаштувати своє особисте життя.
Близнюки. Виявляйте терпіння, переймайте досвід інших людей. Це дасть вам змогу навести лад у думках, вирішити питання, які накопичилися, й поліпшити фінансове становище.
Раки. Щоб почати рухатися вперед, вам доведеться дещо стрепенутися. З новими силами ви зможете досягти бажаного. Успішним буде ділове й особисте життя.
Леви. Головним питанням цього тижня буде ваш матеріальний добробут, а також усі події, пов’язані з цінностями й нерухомістю. Чергуйте роботу і відпочинок, приділяйте увагу близьким.
Діви. Перед вами відкриваються нові обрії, форми діяльності й співпраці. Вам необхідно лише зібратися й почати рухатися в обраному напрямку.
Терези. Тиждень подарує не тільки гарні емоції, а й стабільність у справах, успіх і впевненість у власних силах. Тому він дуже вдалий для укладення перспективних союзів.
Скорпіони. Загалом тиждень для вас сприятливий і веде до поліпшення вашого життя. Якщо ж ви хочете досягти чогось конкретного, то прийміть рішення й активно рухайтеся до своєї мети.
Стрільці. Настав такий період, коли не можна простоювати і сподіватися на когось, а потрібно самому діяти. Щоб досягти бажаного, виявляйте рішучість і сміливість.
Козероги. Якщо ви щось запланували, почали якусь діяльність і тепер чекаєте на результати, то будьте упевнені в успіху. Потрібно лише виявити ретельність, наполегливість і послідовність.
Водолії. Перед вами відкриються перспективи гарних заробітків. Ваш успіх залежить від того, наскільки рішуче ви діятимете. А от емоції й почуття цього тижня краще тримати під контролем.
Риби. Проблеми, які виникатимуть на шляху, будуть незначними, і кожна окремо не варто вашої уваги. Дійте обдумано — і ви зумієте досягти бажаного.