У місті після ремонту відкрито поштове відділення № 8 на вулиці Валовій, що в історичній частині обласного центру. Найближчим часом будуть оновлені також приміщення, які Львівська дирекція «Укрпошти» орендує в міста на вулицях Городоцькій та Б. Хмельницького.

На знімку (справа наліво): відремонтоване поштове відділення № 8 відкрили генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, міський голова Львова Андрій Садовий та керівник Львівської дирекції «Укрпошти» Микола Ростов.

«Якщо буде в державі збалансована політика, то «Укрпошта» зможе успішно розвиватися. Мені важливо, що ті домовленості, які ми мали, дотримані, й «Укрпошта» інвестує в ремонт приміщень. Комфорту і сервісу для громадян буде більше — і за це наша подяка», — заявив під час відкриття відділення міський голова Андрій Садовий.
Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський подякував міському голові за розуміння важливості праці поштовиків і запевнив, що Львівщина буде першою, де відкриють сучасний сортувальний центр. «Дуже сподіваюсь, що наш розвиток триватиме. Львів — один з важливих центрів, в який ми і далі вкладатимемо кошти. Я сподіваюся, це дасть можливість розвиватися і створювати нові гарно оплачувані робочі місця», — пообіцяв Ігор Смілянський.
Керівник Львівської дирекції «Укрпошти» Микола Ростов запросив гостей оглянути відділення після ремонту і розповів про зміни, які можна очікувати в роботі поштовиків найближчим часом. «Наші домовленості про інвестиції діють. Міська рада надає нам на пільгових умовах приміщення, а ми вкладаємо кошти в ремонт», — заявив Микола Ростов, показуючи добротно відремонтоване відділення. Андрій Садовий нагадав, що хороші умови повинні бути створені не тільки для відвідувачів, а й для працівників пошти. І він це сам проконтролює.

Богдан КУШНІР.
Фото прес-служби міськради.