Луганщина вже втретє бере участь у виставці «Схід-Експо» в рамках XVIII Міжнародного економічного форуму у Львові і цьогоріч представила продукцію 25 підприємств машинобудівної, хімічної, целюлозно-паперової, легкої та харчової промисловості.
«Попри всі економічні та політичні труднощі бізнес Луганщини відновлює свої позиції як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках, — зауважив під час форуму виконувач обов’язків голови Луганської облдержадміністрації Сергій Філь. — Ми маємо чітке бачення стратегії розвитку регіону, відновлення його інвестиційного потенціалу та підвищення конкурентоспроможності регіонального продукту». Він запевнив потенційних інвесторів, що Луганську область можна і варто розглядати з точки зору інвестицій, розвитку торговельно-економічних та гуманітарних відносин.
«Зазвичай ми чуємо, що схід — це зона конфлікту, але тут ми бачимо, що ситуація не така вже й однозначна. Сподіваюся, що у ці два дні відбудуться не тільки виставкові заходи, а й ділові контакти, встановляться нові партнерські стосунки», — наголосила, координатор системи ООН в Україні, координатор з гуманітарних питань, постійний представник ООН в Україні Оснат Лубрані. На нові партнерські стосунки мають надію і представники Луганщини. Окрема продукція регіону вже зацікавила інвесторів.

Луганська область.