Овни. Цей тиждень для вас буде особливо цікавим. Це період нових відкриттів і пізнання, накопичення мудрості. Вдалими будуть ділові союзи.
Тельці. Ви відчуєте приплив енергії і з легкістю зможете просувати власні ідеї й досягати цілей. Тиждень вдалий для ділових починань.
Близнюки. Перед вами відкриваються нові обрії й можливості. Цей період сприятливий для тих, хто запланував прорив у справах, щоб вирішити все одним махом.
Раки. Вас переповнюватимуть різні ідеї і плани, і якщо ви зумієте зробити потрібний вибір, то події цього тижня обіцяють вам успіх і наближення до заповітної мети.
Леви. На вас чекають деякі зміни. Щоб вийти на потрібний вам шлях, необхідно проаналізувати те, що відбувається, і розібратися в собі.
Діви. Сприятливий період для особистісного розвитку, відвідування семінарів і спілкування з людьми, які можуть вас чогось навчити. Можливі зміни на краще у фінансовій сфері.
Терези. Вдалий період для укладення договорів. У вас буде достатньо сил, щоб закінчити розпочаті справи й реалізувати заплановане.
Скорпіони. Тиждень сприятливий для духовних пошуків, а також для налагодження стосунків у сім’ї. Більше часу проводьте з рідними, їм може знадобитися ваша увага і підтримка.
Стрільці. Візьміть емоції під контроль, скиньте втому й апатію та беріться за справу. Отримавши у такий спосіб заряд енергії, ви зможете багато чого досягти.
Козероги. Перед вами відкриваються нові обрії, є куди розвиватися й рухатися, але шлях не здається таким уже рівним і легким. Абстрагуйтеся і дійте так, як підказує здоровий глузд.
Водолії. Ми не завжди цінуємо те, що маємо, прагнучи мати більше. Приділіть час не тільки насолоді, а й роздумам про сенс свого життя.
Риби. Дозвольте собі радіти життю, але не забувайте продумувати кожен крок. Приплив емоційних і фізичних сил сприятиме тому, що ви зможете багато чого досягти цього тижня.