Напередодні Міжнародного дня студента в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася традиційна інтелектуально-гумористична гра серед студентських команд — «Кубок ректора». Організатором виступив студентський сенат.

На знімку: ректор ПНУ Ігор Цепенда (в центрі) з командою переможців.

У цій грі взяли участь дев’ять команд, які представляли інститути та факультети ПНУ. Змагалися у двох конкурсах. У першому треба було підібрати вдалий допис до запропонованого знімка. Другий, традиційний, — «Візитка».
Виступи студентських команд оцінювало журі, до якого увійшли на чолі з ректором університету Ігорем Цепендою проректор з науково-педагогічної роботи Галина Михайлишин, шоумен, учасник Ліги сміху Денис Боднарчук-Грита, міс-КВК Ольга Мельникова.
У підсумку володарем «Кубка ректора» стала студентська команда факультету історії, політології і міжнародних відносин «Перше-ліпше». Друге місце посіла команда «На відміну від...» навчально-наукового юридичного інституту. Бронзовим призером «Кубка ректора» стала команда «Тут і там» педагогічного факультету.
Захід відбувся за підтримки департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдердадміністрації.

Фото надано ПНУ.
Підготувала наш власкор в Івано-Франківській області Людмила СТРАЖНИК