У п’ятницю відбувся щорічний Міжнародний благодійний вечір «Парад націй». 
Захід було започатковано в 2017-му з нагоди 100-річчя української дипломатії та Дня дипломата України. Основна мета дійства — об’єднати нації заради миру і процвітання шляхом пізнання культури різних держав, а також поглиблення відносин між Україною та світом. 
Серед гостей були дипломати, бізнесмени, представники мистецьких кіл. Цьогоріч «Парад націй» зібрав майже удвічі більше країн, ніж минулого року — понад 35. Кожна держава-учасниця презентувала національний прапор, вбрання та творчий номер. Україну представляли професійні артисти й аматори, зокрема, на сцені виступали народна артистка України Наталія Бучинська, співачка Ілларія, учасники проекту «Голос. Діти», гурту «G-ART». Концертна програма стала платформою об’єднання професійних артистів та талановитої молоді. Навіть режисерами цьогорічного дійства були студенти Комунального закладу вищої освіти Київської обласної ради «Академія мистецтв».
Окрім того, гості вечора познайомилися із картинами — як благодійними лотами, від художньої майстерні 
«Z-Art». Як повідомили організатори, торік вдалося зібрати 75 000 грн, їх було скеровано на допомогу дитячому будинку «Щастя», що в Луганській області. Цього року благодійні кошти спрямують на допомогу дітям з особливостями психофізичного та інтелектуального розвитку.
Організатор «Параду націй» — міжнародний дипломатичний журнал «Fashion of Diplomacy». Відбувався він за сприяння Міністерства закордонних справ України.