Тренер збірної Словаччини з футболу Павел Гапал прокоментував майбутні матчі в Лізі націй проти збірних України та Чехії:
«Ми знаємо становище в групі і математику теж. Важливі обидві зустрічі, і готуватимемося до кожної індивідуально. Ми повинні взяти очки в матчі проти України, щоб вирушити до Праги з розумінням, що нам потрібна просто перемога, а не з розривом у два м’ячі.
Звичайно, зробимо все можливе, щоб домогтися виграшу в обох поєдинках. Ми розуміємо, що в довгостроковій перспективі Словаччині потрібні очки, щоб під час жеребкування кваліфікації на Євро-2020 перебувати у вищому кошику.
Працюватимемо над виробленням власного стилю гри. У тренерського штабу є ідеї, які ми разом з командою постараємося втілити в життя. Ми надамо гравцям максимум інформації щодо збірної України і щодо команди Чехії.
Матч з українцями надзвичайно важливий для турнірної ситуації. Я хочу запросити глядачів прийти і допомогти нам на прекрасному стадіоні в Трнаві. Я впевнений, що переповнені трибуни змусять гравців робити все можливе і неможливе, щоб порадувати уболівальників. Після цієї зустрічі зосередимося на Чехії».
Як відомо, наша збірна достроково виграла турнір у лізі В1. А матч проти словаків на їхньому полі вона проведе у п’ятницю (16 листопада). Початок зустрічі о 21:45 (за київським часом).

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.