«Служба розшуку дітей»
0-800-50-14-14. www.detipoisk.com

 

Ольга ТЕТЮЄВА

Київщина. Допоможіть знайти 14-річну Ольгу Тетюєву! 3 листопада дівчина пішла з дому в Києві та назад досі не повернулась. Зв’язок з дитиною відсутній, де вона зараз — невідомо. Прикмети Олі: 175 см на зріст, худорлява, сіро-зелені очі, русяве волосся.

 

Руслан КОБИЛЯНСЬКИЙ

Сумщина. Допоможіть знайти 15-річного Руслана Кобилянського! 23 жовтня хлопець вийшов з дому в с. Андріяшівка Роменського району. Досі не повернувся. Може перебувати у Києві.
Прикмети Руслана: 15—17 років на вигляд, худорлявий, світле волосся, блакитні очі. Одяг: синя футболка, чорна кофта з білими вставками, темно-сині джинси, світлі кросівки.

 

Людмила БОГДАН

Миколаївщина. Допоможіть знайти 15-літню Людмилу Богдан! 10 жовтня 2018 року Люда пішла з дому на навчання у Миколаїв і досі не повернулась. Де вона — невідомо. 
Прикмети Люди: 160—165 см на зріст, середня статура, темно-русяві коси, карі очі. Одяг: спортивний зелено-коричневий костюм.

 

Мирослава ГРИГА

Закарпаття. Допоможіть знайти 15-річну Мирославу Григу! Ще 30 вересня дівчина пішла з дому на заняття до ПТУ в Мукачеві й не повернулася. На дзвінки не відповідає. Де вона — невідомо.
Прикмети Мирослави: 160—165 см на зріст, худорлява, світло-коричневе волосся, карі очі. Одяг: темні штани, чорні кросівки з білими вставками, світла кофта.