Овни. Тиждень вдалий у фінансовому і творчому плані. Ви зможете придумати й створити щось нове і прекрасне. І для цього необов’язково бути митцем.
Тельці. Спілкування з родичами й повернення до свого коріння допоможуть вам знайти опору в житті й сміливо дивитися в майбутнє. Ви знайдете необхідні сили, перед вами відкриються нові перспективи.
Близнюки. Цей час допоможе вам розібратися в собі, своїх почуттях і бажаннях, а потім напрацювати план подальших дій, що сприятиме одержанню морального й матеріального задоволення.
Раки. Для вас це буде активний тиждень, з новими знайомствами і привабливими перспективами. У вас виникатиме багато гарних ідей, які можна буде реалізувати.
Леви. Цього тижня вам доведеться трохи змінити свої погляди, відмовитися від непотрібних звичок. Позбувшись зайвого баласту, ви побачите нові можливості.
Діви. Вам вдасться досягти поставлених цілей, а також намітити для себе наступний етап діяльності. Ваш успіх полягає в дотриманні чітко встановленого плану.
Терези. Рівень позитивних емоцій у вас буде настільки високий, що дасть вам змогу жити в гармонії й комфорті. Ви з легкістю заводитимете нові перспективні знайомства.
Скорпіони. Вам необхідно буде виявити кмітливість, уважність і посидючість. Вони допоможуть вам використовувати на повну нові можливості.
Стрільці. Сильний внутрішній порив цього тижня не дасть вам сидіти на місці. Здоровий глузд допоможе вам тримати фінансову ситуацію під контролем.
Козероги. Цей тиждень дасть вам змогу досягти гармонії й рівноваги в почуттях, бажаннях і можливостях. Ви відчуєте, як до вас повертаються сили, а з ними й опора під ногами.
Водолії. Перед вами відкриються необхідні шляхи, і ви зможете взятися за перспективні справи. Доклавши деяких зусиль, ви зумієте багато чого довести до кінця.
Риби. Для вас це тиждень різних починань і партнерства. Почнуть зав’язуватися ділові відносини, зв’язки, а також з’являться нові ідеї для діяльності, розвитку і заробітків.