Учні та вчителі Сватівської ЗОШ І ступеня — гімназії побували на Львівщині. У селищі міського типу Бориня їх приймав педагогічний колектив навчально-виховного комплексу, що підготував для гостей цікаву програму. 

Зокрема, організували урок української літератури «Література єднає», зустріч «Вивчаємо англійську мову разом», а також майстер-клас з різьблення по дереву та виготовлення українських віночків. Загалом кожен день був сповнений подіями та зустрічами. Наприклад, сватівська делегація побувала в приватній сироварні, де дізналася про давні традиції приготування сиру, відвідала Турківський етнографічний музей.
Незабутніми стали для гостей зі сходу екскурсія Львовом, подорож до Трускавця, який зачарував своєю красою та історією. «Тиждень промайнув, як один день. Безліч вражень, позитивні емоції, незабутній колорит Бойківщини — все це ми привезли додому і сподіваємося на подальшу співпрацю з нашими новими друзями з Боринського НВК», — поділились враженнями сватівчани, які стали учасниками проекту «Змінимо країну разом».