Овни. Тиждень буде пов’язаний з різними правовими питаннями й оформленням документів. Ваша інтуїція значно посилиться, що допоможе розібратися в багатьох заплутаних справах.
Тельці. У цей період зросте ваш вплив на інших людей. Тиждень буде досить сприятливим, і передусім у фінансовому плані.
Близнюки. Вдалий час для занять домашніми справами. Позитивних емоцій додасть не тільки облаштований побут, а й поліпшення матеріального становища.
Раки. Вас переповнюватимуть цікаві ідеї, ви не зможете довго сидіти на місці. Саме час зайнятися справами, які потребують швидкого ухвалення рішень. Витрачені сили компенсуються з лишком.
Леви. Ваше становище видається досить стабільним, але ви не знаєте, що буде далі. Вам необхідно рухатися вперед, відкритися новому.
Діви. Грошові ресурси цього тижня дадуть вам змогу зайнятися домашніми справами і різноманітним поліпшенням простору для життя. Ці турботи принесуть вам чимало задоволення.
Терези. Святковий настрій не залишатиме вас увесь тиждень. Позитивних емоцій додадуть гарна обстановка вдома і збільшення фінансових надходжень.
Скорпіони. Настає сприятливий період, коли ви є господарем своєї долі. У вас є сили й устремління, щоб розвиватися й робити кроки вперед.
Стрільці. Почувайтеся легко, не намагайтеся всюди встигнути. Відпустіть події у вільне плавання, довіртеся своєму серцю, робіть те, що приносить вам задоволення.
Козероги. Намагайтеся діяти розмірено, не квапитися й не поспішати. Вчіться знаходити час для себе, щоб отримувати радість і задоволення від кожної миті свого життя.
Водолії. У вас виникне бажання відпочити, і ви на це заслуговуєте. Якщо озирнетеся, то побачите, що багато чого зроблено, тому на якийсь час можна дозволити собі розслабитися.
Риби. Сприятливий час для втілення своїх бажань у життя. Займіться плануванням, прорахуйте всі можливі ходи. Ваші ідеї й прагнення будуть винагороджені.