«Веремій В’ячеслав: правда життя журналіста» — книгу із такою назвою про Героя України, Героя Небесної Сотні, журналіста В’ячеслава Веремія представила в Ізяславській ЗОШ І—ІІІ ступенів № 5 ім. О. Онищука його мати Катерина Веремій. Жінка родом із села Поліське цього району, тож і хотіла більше розповісти землякам про сина. У книзі зібрані статті, спогади і авторські твори про В’ячеслава. Він працював у «Газете по-киевски», друкувався в інтернет-виданнях «Обозреватель», «UkrainianiPhone», а потім — у газеті «Вести».
19 січня 2014 року В’ячеслав разом із протестувальниками перебував на вулиці Грушевського, де дістав тяжке поранення ока від вибуху світлошумової гранати. Після складної операції був на лікарняному, але вночі 19 лютого, повертаючись додому, намагався сфотографувати натовп озброєних «тітушок». За це і поплатився життям: його жорстоко побили і завдали смертельне вогнепальне поранення.
З вуст матері під час зустрічі пролунали вірші сина, написані ним у різні часи. Також Катерина Аркадіївна прочитала і власні поезії. Примірники книги «Веремій В’ячеслав: правда життя журналіста» були подаровані шкільній бібліотеці та Ізяславській центральній районній книгозбірні.