Будинок учасника АТО Миколи Півторака, жителя села Михайлівка Олександрівського району Кіровоградської області, став мішенню для зловмисників — нелюди кинули у вікно пляшку із запалювальною сумішшю.
Приміщення миттєво загорілося. В той час вдома були дружина учасника бойових дій та маленька донька. Чоловік пішов на роботу. Жінка в палаючому одязі вибігла на вулицю, розбила лопатою вікно і через нього витягла доньку. Обох з опіками госпіталізували. За словами Миколи Півторака, у дитини постраждали руки й обличчя. Дружина дістала опіки 40 відсотків тіла. Після операції вона в тяжкому стані перебуває в обласному опіковому центрі. Дитина — в дитячій обласній лікарні. В обох попереду тривале лікування.
Правоохоронці затримали одного з трьох підозрюваних, триває слідство. Як з’ясувалося, постраждалий раніше вже мав конфлікт із затриманим. Його свого часу спіймали на спробі крадіжки і пригрозили звернутися до поліції. Тож за два роки він у такий спосіб вирішив помститися.

Кіровоградська область.

P.S. Родина учасника АТО потребує фінансової підтримки. Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «ПриватБанку»: 5168 7427 0587 3176 (Півторак Микола Юрійович).