Футбол. Воротар мадридського «Реала» Кейлор Навас заявив керівництву «вершкових», що має намір залишити команду під час зимового трансферного вікна, повідомляє Sport.es.
Він розчарований роллю запасного в королівському клубі і хоче перейти до іншої команди. Костариканець був основним вартовим воріт мадридців у трьох попередніх сезонах. Але після придбання у лондонського «Челсі» Тібо Куртуа «Реал» віддав перевагу бельгійцеві. Раніше Навас нарікав на те, що він, будучи переможцем Ліги чемпіонів, сидить на лаві запасних.
Нехай вони будуть живі і здорові — і Навас, і Куртуа. Але нас насамперед цікавить доля воротаря збірної України 19-річного Андрія Луніна, котрого «Реал» віддав в оренду до «Леганеса». Там Андрій уже встиг заявити про себе з найкращого боку.
Днями він вийшов у стартовому складі на матч Кубка Іспанії проти «Райо Вальєкано» (Мадрид) на його полі. І став помітним персонажем: на 33-й хвилині у ворота «Леганеса» призначили пенальті. Виконувати його взявся колишній нападник ФК «Манчестер Юнайтед» Бебе. Лунін парирував удар португальця. Протягом поєдинку він з десяток разів рятував команду, яка виграла 1:0 (перша зустріч — 2:2) і продовжить виступи в турнірі.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.