Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» відзначив ювілей. На свято з нагоди 20-річчя університету з’їхалися представники філій ЗВО зі всієї України, студенти та викладачі.

Перший і діючий президент університету Петро Таланчук (на знімку) згадав історію створення університету і зазначив: за 20 років закладу вже є чим пишатись.
«Ми пишаємося багатьма нашими випускниками, які успішно працюють практично в усіх сферах державного, суспільного й громадсько-політичного життя. Багато випускників нашого університету є членами Спілки письменників, а 28 осіб — членами Спілки журналістів України. Так само ми можемо пишатися тим, що наші студенти і співробітники ставали неодноразово чемпіонами і призерами Олімпійських, Паралімпійських ігор, чемпіонами Європи та світу», — зазначив 
П. Таланчук.
У вітальному слові президент університету окреслив цілі на найближче майбутнє: «За 10 років маємо бути у перших лавах кращих навчальних закладів не лише України, а й світу».
Приємним сюрпризом для усіх присутніх став візит представника Книги рекордів України, який нагородив університет відзнакою за рекордну кількість випускників з інвалідністю.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.

Більше фото тут — www.golos.com.ua