До тіла вінничанина Петра Безбожного прилипають предмети з різноманітних матеріалів — металу, скла, порцеляни, фаянсу, пластику і навіть паперу (на знімку). Найкраще вони тримаються на грудях, передпліччях та спині. Магнітні властивості свого тіла він виявив цілком випадково.

Під час нашої зустрічі чоловік правою рукою притуляє двокілограмову гантель до лівого передпліччя. Притримує декілька секунд, забирає руку і... вона тримається, ніби прикріплена до магніту.

— Приблизно два місяці тому внучка розсипала монетки зі скарбнички, — каже співрозмовник. — Коли ліг на диван, відчув щось холодне на спині. Зрозумів, не всі монети зібрали. Піднявся, але металеві гроші не посипалися на підлогу. Підстрибнув — не допомогло.

Дружина пані Марія, знімаючи монети зі спини чоловіка, сказала: «Вони прилипли до тіла, як до магніту».

— Тоді ж провів перші експерименти, — продовжує Петро. — Дружина поклала на спину ложку — не впала. Я взяв виделку і ніж, притулив їх до передпліччя — тримаються. І на грудях тримаються. На руках — ні. Але ж раніше взагалі нічого не магнітило.

Під час спілкування Петро одночасно приліпив на себе дев’ять предметів. На лоба вчепив скло розміром приблизно 15х20 сантиметрів, на ліве і праве передпліччя — дві пляшки горілки по 0,7 літра, ще одну таку саму пляшку закинув на спину, на животі повисли два ножі, ложка, виделка та плоскогубці. Каже, найкраще липнуть тарілки. Продемонстрував це на ділі: на груди і передпліччя «примагнітив» три одиниці порцелянового посуду. Потім до тіла легко приклеїлися дві великі книги.

Сім років тому пан Петро переніс хірургічну операцію.

— Оперували підшлункову залозу, — каже він. — Лікарі пояснювали, що це дуже непроста справа, з таким діагнозом не живуть. Мені, як бачите, вдалося виборсатися. Після лікування дали групу інвалідності, я вже ніде не працюю, але, дякувати долі, живий. Можливо, це якось позначилося на організмі? Якби монети не прилипли до спини, я б і не знав, що в мене таке магнітне тіло.

 

Вінницька область.

Фото автора.

Коментують:

Артем Тихевич, ілюзіоніст:

— Нічого феноменального не бачу. Таких властивостей багато хто може добитися. Йдеться про тих, у кого добре розвинуті потові залози і хто має відповідну будову тіла. Особисто на мені також тримається і праска, і м’ясорубка, не кажучи вже про ложки-виделки. Слід тільки добре зафіксувати — чіпляються, ніби на присосках.

Віталій Янович, кандидат технічних наук:

— Одні мають сильнішу енергетику, інші — слабшу. Це очевидний факт, доведений наукою. У цього чоловіка, безперечно, сильне біоенергетичне поле. Інша річ, що спричинило його появу. Наше тіло складається з клітин, клітини — з атомів, атоми — з електронів і протонів. Є люди, які народжуються з підвищеною частотою вібрації електронів. У таких на генетичному рівні закладена сильна енергетика. Відомі випадки, коли на посилення енергетичного поля впливають стресові ситуації. Можливо, саме так сталося з Петром під час хірургічної операції. «Розбудити» сильне енергетичне поле міг стрес...