Овни. Дозвольте собі діяти не так, як зазвичай, і перед вами відкриється новий шлях. З’являться можливості багато чого досягти в матеріальному плані, облаштувати свою домівку.
Тельці. Вам доведеться діяти й ухвалювати рішення. Це реальна можливість вибратися із застою, рухатися вперед, розвиватися. У результаті ви отримаєте відчутний прибуток.
Близнюки. Цього тижня ви зумієте вийти на потрібний вам шлях, одержати прямі заробітки. Дослухайтеся до себе і не бійтеся експериментувати.
Раки. Наполегливість, уміння просуватися вперед і досягати поставлених цілей приведуть до бажаного. Вам легко вдаватимуться нові справи.
Леви. У вас може виникнути кілька ідей, які допоможуть досягти успіху. Насамперед це стосується питань, пов’язаних з фінансами.
Діви. Ви успішно просуватиметеся вперед, оскільки того, що ви маєте зараз, вам стає мало, виникне непереборне бажання рухатися далі.
Терези. Для вас цей тиждень буде активним і успішним у будь-яких починаннях. Значно підвищаться ваші вольові якості, а також вплив на інших людей.
Скорпіони. У вас гармонізуються стосунки з близькими людьми, вас супроводжуватиме успіх у фінансах і комерційних починаннях.
Стрільці. Зібравши отриманий досвід, відновивши сили, ви зможете йти далі. У вас з’являться нові ідеї, а разом з ними відкриються цікаві перспективи.
Козероги. Якщо діятимете обдумано й рішуче, то зможете з успіхом досягти бажаного та відчуєте радість і задоволення від виконаної роботи.
Водолії. Ви зможете прийти до рішення, яке допоможе вам зрозуміти, що зробити для свого успіху. У багатьох справ, які розпочнуться у цей період, гарна перспектива.
Риби. Вам буде мало того, що ви вже маєте. Виникне бажання робити більше, досягати, прагнути. Побачивши результат, ви відчуєте гармонію з собою.