Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей повідомила, що голосування в парламенті стосовно підсумкової угоди про вихід країни з ЄС відбудеться на тижні, що почнеться з 14 січня, інформує ВВС-Україна. Таку заяву вона зробила, виступаючи 17 грудня в Палаті громад.
Тереза Мей повідомила, що обговорення угоди в парламенті розпочнеться з 7 січня. При цьому вона наголосила, що виступає проти другого референдуму стосовно Brexit. На її думку, новий референдум «ще більше розділить країну в той час, коли ми маємо працювати для її об’єднання».
Нагадаємо, що прем’єрка вирішила перенести голосування з 11 грудня на пізніший термін, оскільки стало зрозуміло, що документ не набере в парламенті необхідної кількості голосів. 
Минулого тижня консерватори ледве не відправили свою висуванку у відставку. Вона залишилася на чолі уряду завдяки підтримці 200 депутатів-однопартійців, однак 117 висловили їй недовіру. Ще раніше кілька членів кабінету міністрів залишили уряд на знак протесту. Водночас пригрозили відставкою і лейбористи, які вважають перенесення голосування втратою часу, зважаючи на те, що угода за цей час не зміниться, повідомляє ВВС-Україна.