Вручати подарунки не менш приємно, ніж їх отримувати. Тому напередодні Дня Святого Миколая так багато охочих долучитися до благодійності. Філія «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт» МХП заздалегідь подбала про 6300 солодких подарунків для учнів початкових класів, вихованців дитсадків у майже 60 селах Івано-Франківщини, з якими у підприємства налагоджено орендні відносини. Отримали такі гостинці також діти-сироти, позбавлені батьківського піклування та із родин учасників АТО, вихованці шкіл-інтернатів та соціальних закладів.

Серед малечі й дорослим радісно.

Фото надано філією «Перспектив».


Найприємніше було потрапити безпосередньо на дитяче свято і спробувати себе в ролі Святого Миколая. У селі Якубівка Городенківського району завклубу Любов Юрчук організувала малечу для концерту. Прийшли дорослі глядачі. Захід був дуже цікавий.
Звісно, всі з нетерпінням чекали на Божого Посланця. А він, бородатий, добрий і щедрий, прийшов із подарунками. Були вони від філії «Перспектив» і від ще одного мецената — АФ «Вільхівці». Це підприємство також орендує землю в Якубівці. До слова, тисячі солодких пакунків напередодні свята від цього господарства також потішили дітлахів у селах присутності.
Керівники обох господарств — Павло Потомський і Василь Приймак — залюбки веселилися з малечею. Долучилися до гамірної компанії отець Іван Івасюк та голова районної ради Іван Мандич. Адже в життєвій колотнечі так іноді не вистачає справжніх емоцій, непідробної щирості та доброти. А такі миті запам’ятаються надовго і грітимуть промінчиками доброти.

Людмила СТРАЖНИК.

Івано-Франківська область.