Овни. Вам вдасться взяти себе в руки, розібратися у своїх бажаннях і прагненнях, дізнатися багато секретів, навчитися чітко визначати мету, а головне — досягати її.
Тельці. У вас з’явиться можливість відпочити, набратися сил і направити свої зусилля в потрібне русло. На вас чекають прорив у справах і успіх.
Близнюки. Щоб досягти успіху, вам потрібно зібратися з думками, визначитися з тим, що ви прагнете в першу чергу, а також спланувати свої дії.
Раки. Вас супроводжуватиме успіх і в особистому житті, і в професійних справах. Ви зможете віднайти щастя.
Леви. Ваше матеріальне становище досягне рівноваги, багато справ підійдуть до завершення, тому можна буде розслабитися, дозволити собі відпочити й зайнятися хобі.
Діви. У вас з’явиться можливість реалізувати багато планів і задумів. Вдалий час для демонстрації своїх умінь, а також початку комерційної діяльності.
Терези. Ваше сімейне вогнище горітиме яскравіше і грітиме тепліше. Ви відчуєте творчий і духовний підйом. Закінчивши розпочаті справи, можете планувати на майбутнє.
Скорпіони. Ви зможете дозволити собі рухатися шляхом, визначеним вам долею, жити в гармонії з собою і світом. На вас чекає великий успіх.
Стрільці. Нові ідеї й прагнення допоможуть вам розворушити не тільки себе, а й оточуючих. За бажання ви зможете відновити старі знайомства й налагодити нові.
Козероги. Для вас це дуже сприятливий період. Вдасться знайти підхід до близьких, з усіма домовитися й досягти гармонії. Ваша домівка наповниться небувалим затишком.
Водолії. Чітке дотримання спланованого розпорядку дасть вам змогу діяти ефективно й продуктивно. Вас супроводжуватиме успіх у матеріальних справах.
Риби. Цей тиждень закликає вас виявляти витримку й терпіння. Досягши гармонії у стосунках з оточуючими, ви побачите, як справи почнуть налагоджуватися.