Фахівцями Рівненської АЕС, командуванням Національної гвардії за участю представників міської влади сімнадцятьом нацгвардійцям військової частини 3045 з охорони та оборони РАЕС було вручено іменні сертифікати для придбання особистого житла. У вересні грошову компенсацію на придбання власного житла вже отримало 14 військовиків.

На знімку: військовослужбовці із сертифікатами на житло.

За словами заступника командира в/ч 3045 Василя Шуфрича, кожен отримав різну грошову компенсацію: «Компенсація нараховувалась відповідно до формул, що зазначені в постанові Кабінету Міністрів при врахуванні середньої вартості житла в регіоні, яку визначає Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Отже було нагороджено 16 ветеранів і одного ще працюючого військовослужбовця — начальника бюро перепусток управління в/ч 3045 РАЕС Юрія Ткача».
За словами начальника управління з охорони важливих державних об’єктів Національної гвардії генерал-майора Олега Головінова, ця мрія для військовослужбовців стала реальністю завдяки наполегливій роботі та тісній співпраці з керівництвом компанії НАЕК «Енергоатом», зокрема Рівненської АЕС, управлінням охорони важливих державних об’єктів ГУ НГУ, командуванням Національної гвардії та за підтримки уряду України.

Вікторія ЛЕОНОВА,
керівник прес-центру Рівненської АЕС.
Фото автора.