Свято в Тишківцях Городенківського району Івано-Франківщини розпочалося відправами в храмах. Під супроводом священиків урочистою ходою прибули до Ротонди Святого Миколая тишківчани й численні гості. Молилися за мир та благополуччя країни.
Потім присутніх привітав народний депутат Анатолій Матвієнко з дружиною Ольгою, голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, депутати, керівництво району та села. Тишківський НВК отримав від обласної влади обладнання для оновленого спортзалу, електронні книжки тощо. А далі розпочалося дитяче Свято Миколая. На нього традиційно прибули учні з різних шкіл району, та ще й — зі своїми Миколаями. А додому вони повезли солодкі гостинці від благодійного фонду Анатолія Матвієнка «Україна Інкогніто». Артисти Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка показали цікаву виставу. Згодом всі перемістилися до Будинку культури, де актори театру дали концерт.
Свято вже удванадцяте відбулося на родинному обійсті подружжя Матвієнків, яке вони перетворили на Садибу Святого Миколая. Підсумовуючи, Анатолій Матвієнко запевнив, що свято відбуватиметься тут і наступними роками. Адже дітям треба дарувати радість, показати, що про них дбають.