Відбулося зібрання клубів Української Прем’єр-Ліги. Головне питання порядку денного стосувалося кількості учасників УПЛ наступного сезону. Після дискусії щодо фінансового, турнірного, інфраструктурного та комерційного критеріїв більшість клубів виступили за збереження нинішнього формату змагань на наступний сезон з 12 клубами.
За розширення виступили тільки «Динамо», «Карпати» і «Чорноморець». «Зоря», котра також була за 16 клубів, узагалі не надіслала свого представника.
Дивна позиція аутсайдера чемпіонату — столичного «Арсеналу», котрий більше за всіх лементував за збільшення кількості учасників. А тепер «каноніри» раптом увімкнули потужний задній хід. Усе це відбувається всупереч здоровому глузду. Виходить, що головне в українському футболі — врахувати інтереси одного клубу, а не вболівальників. А вони не наївні, тому й не ходять на більшість матчів чемпіонату УПЛ.
Раніше повідомлялося, що буде порушено питання про відставку голови комітету ФФУ з етики та чесної гри італійця Франческо Баранки. Але про це навіть не згадали.
Однак розглянули звернення комітету національних збірних та тренерського штабу головної команди країни щодо перенесення дати проведення матчів 22-го туру чемпіонату УПЛ через підготовку матчу з Португалією у рамках відбору до фінальної частини Євро-2020. Не підтримали, адже 22-й тур — останній перед розподілом на шістки.