Овни. На вас чекає успіх у справах, до яких потрібен творчий підхід. Втілюючи свої ідеї і мрії, не забувайте робити подарунки людям, які вас оточують.
Тельці. Енергії у вас буде більш ніж достатньо, і вона не йтиме впусту, а набуде цілком реальної форми, чим значно поліпшить ваше становище.
Близнюки. Тиждень буде для вас досить вдалим і прибутковим. Можливі перспективні знайомства, зустрічі, які надихають, а також цікаві подорожі.
Раки. Ви відчуєте здатність впливати на події, що відбуваються, й отримувати від них якнайбільше користі для себе, робити казку дійсністю. Скористайтеся цим.
Леви. Справи вдаються, фінансове становище сприятливе, на душі настає спокій. Саме час відпочити, зустрітися з рідними і друзями.
Діви. Почнуть поліпшуватися справи в особистій сфері, можливі цікаві знайомства, романтичні зустрічі. Ви виведете свої стосунки на новий рівень.
Терези. Події цього тижня передвіщають вам приємні сюрпризи і вдома, і на роботі. Ви можете сміливо втілювати свої ідеї й будувати плани на майбутнє.
Скорпіони. Вам захочеться стабільності у стосунках, з’явиться бажання кохати й бути коханим. Є всі шанси отримати бажане.
Стрільці. Ви достатньо попрацювали й одержали гарну винагороду. Цей тиждень можете присвятити створенню домашнього комфорту й відпочинку з рідними.
Козероги. Завдяки теплим зустрічам, приємним подарункам і перспективним пропозиціям ваш настрій покращиться, емоції будуть лише позитивними.
Водолії. Вам можуть зробити привабливу пропозицію, що обіцяє успіх і вигоду. Якщо виявите творчий підхід, то отримаєте і подяку, і прибуток.
Риби. Ви шукатимете нові джерела натхнення й радості, призначатиме зустрічі й виявлятимете дивовижну активність. Усі ваші дії принесуть успіх.