Щур

Рік буде спокійним, але ви не нудьгуватимете. Незважаючи на надлишок флірту і романтичних подій, 2019-й — не надто вдалий для шлюбу. В роботі та фінансах теж усе спокійно, навіть занадто. Боріться із лінню, бо від вашої активності безпосередньо залежать фінанси. В жодному разі не погоджуйтесь на кредити й великі витрати.

Бик

Особливо вдалим буде особисте життя. Рік буде сповнений любові, турботи і гармонії. Якщо сім’я тільки в планах, то Свинка обов’язково підштовхне до вас підходящу людину — не пропустіть свою долю! Розумним Бикам обіцяно прорив у кар’єрі, але за умови грамотного поєднання роботи і відпочинку. Натхнення приходитиме до вас у подорожах.

Тигр

Настає по-справжньому успішний час. Усе бажане йде до рук. Незаміжніх і неодружених чекають серйозні стосунки. Легко просуватиметься і навчання, і кар’єра. Єдина небезпека для Тигра — лінь і бажання поспати «ще 5 хвилиночок». Свиня може зіграти на апатії й позбавити вас приємних бонусів. Мільйон не втратите, але прогавите шанс отримати зайві тисячу-дві.

Кіт (Кролик)

Щоб уникнути сварок із близькими, вам доведеться переглянути свою поведінку і приборкати різкий характер. Конфліктні ситуації можливі й на роботі. Тож шукайте компроміси — і зможете досягти поставлених цілей. В особистому житті все буде спокійно, але, знову-таки, слухайте і приймайте свого партнера таким, як він є.

Дракон

Важливі події плануйте заздалегідь, кожну дрібницю, усі етапи роботи. Особливо якщо пишете звіт чи організовуєте весілля. Інакше в останній момент виявиться, що баланс не сходиться, а весільний торт привезуть на день пізніше. Крім таких сюрпризів — через вашу неуважність — потрясінь у цьому році не буде. Приділіть увагу здоров’ю. 

Змія

Відносини Змії і Свині цього разу не складуться. Рік не підкладе вам «свиню» в буквальному сенсі, але краще зачаїтися. Живіть у звичному темпі, не бійтеся виявляти ініціативу і здорові амбіції. Але якщо на горизонті з’явиться афера або найменша підозра, що вас втягують у нечесну гру, — тікайте щодуху. Це стосується і кохання. Краще бути самому, ніж із будь-ким.

Кінь

Час  дозволити собі трохи відпочити. Втім, винагородою за працелюбність буде добробут і фінансові надходження. Зрушать із мертвої точки й романтичні відносини: чекайте пропозиції або самі зробіть її. Якщо ж є сумніви, то, ймовірно, ці стосунки варто залишити в минулому, причому зробити це треба саме в 2019-му.

Вівця (Коза)

Вівці стануть головними щасливцями року. Нерозлучні друзі покровительки 2019-го отримають повний набір радощів і щастя. В заповітній подарунковій коробці знайдете підвищену увагу протилежної статі, тож зможете обрати майбутнього партнера.
А от успіху в кар’єрі доведеться досягати самотужки і працювати у поті чола. Але грошова компенсація і повага оточуючих варті того.

Мавпа

Для вас рік стане цікавим і яскравим, але принесе не лише позитив. Від великої кількості подій паморочитиметься голова. Тож усе плануйте заздалегідь і не беріть на себе забагато. Якщо сумніваєтеся, що потягнете додаткове навантаження, відкладіть намічене: обійняти керівну посаду або народити третю дитину краще через рік. Приділіть увагу здоров’ю загалом, а особливо — спині.

Півень

Рік буде напружений, але вдалий у фінансовому плані. У гонитві за грошима ви ризикуєте прогавити інші важливі аспекти життя — сім’ю і взаємини. Розподіляйте свій час так, щоб усюди встигати. Тоді будете забезпечені підтримкою і розумінням з боку рідних, що в 2019-му важливо. Тільки заручившись схваленням сім’ї, починайте кар’єрний підйом, а досягнувши успіху — поділіться ним з рідними.

Собака

Ваш рік можна назвати вдалим, вас люблять і поважають, але дещо все ж таки вас дратуватиме. Намагайтеся не виливати негатив на партнера, щоб потім не спокутувати свою провину. Самотні Собаки, швидше за все, зможуть зав’язати довгострокові відносини. Обираючи між кар’єрою та особистим життям, зробіть ставку на кохання!

Свиня

Це ваш рік, і варто взяти від нього максимум приємностей про запас. Залагоджуйте робочі моменти, заощаджуйте гроші, створіть сім’ю і бережіть рідних. Поки триває 2019-й — це все у вас виходитиме без особливих зусиль. Але не дозволяйте собі розслаблятися, інакше ваша природна схильність до неробства може забрати у вас із-під носа всі грандіозні можливості.