Народний депутат Максим Бурбак разом із керівником Держгеокадастру в Чернівецькій області Юрієм Ватаманюком у присутності в.о. голови Чернівецької ОДА Михайла Павлюка передали земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність п’яти ОТГ.
Зокрема, Сторожинецькій ОТГ передано 170 ділянок на загальну площу 974,0019 га; Мамалигівській ОТГ — 46 ділянок на загальну площу 802,1389 га; Великокучурівській ОТГ — 42 ділянки на загальну площу 215,7254 га; Красноїльській ОТГ — 35 ділянок на загальну площу 126,4673 га; Магальській ОТГ — дві ділянки на загальну площу 41,2699 га.
«Як ми разом і обіцяли на початку цього року, на виконання постанови коаліційного уряду всі створені об’єднані громади отримали землі, і це додатковий ресурс для наповнення місцевих бюджетів», — наголосив Максим Бурбак.
Він нагадав, що «Народний фронт» найбільше підтримував і підтримуватиме реформу з децентралізації влади в Україні. Насамкінець він зауважив: «Може, хоч такі приклади спонукатимуть громади Кельменецького району до об’єднання. І вони не слухатимуть козачат-аграріїв, які постійно всім «забивають баки», — написав М. Бурбак у Фейсбуці.