Народний депутат із фракції «Народного фронту» Олександр Горбунов узяв участь у церемонії нагородження кращих легкоатлетів Кіровоградської області 2018 року. Про це повідомили у прес-службі обласної партійної організації. Щорічна нагорода кращих легкоатлетів області, естафетних команд, тренерів та суддів, організована Кіровоградською обласною федерацією легкої атлетики, відбулась напередодні Нового Року.
Під час заходу за плідну співпрацю було вручено подяки директорам кропивницьких спортивних шкіл, в яких розвиваються відділення легкої атлетики; спортивним журналістам за співпрацю та сприяння розвитку легкої атлетики в області. Було відзначено і ветеранів легкої атлетики та волонтерів.
«Шалений передноворічний ритм не заважає брати участь у спортивних подіях нашого міста. Приємно отримувати вітання, та ще приємніше вітати інших. Сьогодні — це кращі спортсмени, тренери і ветерани Федерації легкої атлетики Кіровоградської області («ФЛАКО»). Дякую президенту «ФЛАКО» Ігорю Андрощуку за запрошення! Бажаю нових перемог, досягнень. Вірю, що новий 2019 рік стане успішнішим», — зазначив Олександр Горбунов.