Напередодні Новорічних свят кожна дитина чекає див, здійснення заповітних бажань або подарунків. Саме це мав на увазі голова Закарпатської облради Михайло Рівіс, коли під час останньої в минулому році сесії звернувся до депутатського корпусу з проханням підтримати діток і навідатися в шкільні заклади, дитячі будинки, сиротинці. Тож обласні обранці долучилися до благодійної акції.

На знімку: всім дітям приносить радість святий Миколай — раніше або ж і напередодні Нового Року...

Серед активних депутатів-меценатів, констатують у прес-службі облради, — Андрій Андріїв, Йосип Борто, Петро Грицик, Михайло Станко, Петро Добромільський, Іван Чубирко, Мирон Помпель, Василь Федурцьо, Валерій Мурга, Василь Дем’янчук...
Приміром, Михайло Станко постійно цікавиться успіхами учнів Білківської ЗОШ І—ІІ ступенів № 2. У переддень 2019 року депутат привітав учнів із Новорічно-Різдвяними святами, заохотивши переможців олімпіад грошовими подарунками. Михайло Ерделі отримав 1000 гривень, а Христина Голубка — 500 гривень. Адже за здібними і талановитими дітьми — майбутнє. Також до учнів села Білки зі смаколиками навідався і Петро Добромільський.
Андрій Андріїв узяв участь у врученні проекторів та мультимедійних дощок у НВК «Гармонія» та Лінгвістичній гімназії імені Т. Шевченка. Побував і в медико-реабілітаційному центрі «Дорога життя» в Ужгороді.
Також із солодкими подарунками в дитячі садки Ужгородщини навідався депутат облради Мирон Помпель, який разом з іншими меценатами передав діткам 800 пакунків із солодощами.
На Виноградівщині до будівництва сучасного спортивного майданчика долучився обласний обранець Владислав Поляк, котрий профінансував частину робіт. А Олександр Кеменяш передав подарунки маленьким прихожанам Української православної церкви.
У Тячівському районі дітям учасників АТО вручено новорічні подарунки та відправлено черговий гуманітарний вантаж на схід нашої країни.
Як розповів депутат облради, керівник Тячівської РДА Василь Дем’янчук, зібрано майже 23 тонни вантажу, який здебільшого складається з новорічно-різдвяних пакунків. До благодійної акції долучилися також депутати обласної ради Василь Федурцьо та Валерій Мурга.

Василь НИТКА.
Фото прес-служби облради.

Ужгород.