Новорічний турнір з греко-римської боротьби відбувся у Тячівській ДЮСШ. Ці змагання, які вже традиційно проводять за сприяння народного депутата Василя Петьовки, підбивають спортивні підсумки року.
У видовищному заході взяли участь 120 спортсменів із 14 населених пунктів району, де працюють тренери відділення греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ, а також 12 юнаків із Києва, які прибули на Закарпаття на навчально-тренувальний збір.

Змагались у чотирьох вікових групах: 2003—2005 р. н., 2006—2007 р. н., 2008—2009 р. н., 2010—2011 р. н. Поєдинки були запеклими. У підсумку у кожній ваговій категорії визначились переможці й призери. В загальнокомандному заліку перше місце здобула команда Тячева, на другому — команда з Тересви, а на третьому — гості з Києва.
Під час урочистої церемонії нагородження вітання від імені Василя Петьовки з Новорічно-різдвяними святами та побажання яскравих перемог передав юнакам, їхнім батькам і тренерам помічник народного обранця Михайло Штефко. Найсильнішим борцям вручили медалі, грамоти і кубки. Спеціальних відзнак удостоєні кращі спортсмени — тячівець Юрій Лупан, Юрій Покорба з Нижньої Апші та найменший, але перспективний учасник, — Петро Фера з села Ганичі. Також усі отримали до свят солодкі подарунки.

Василь НИТКА.
Фото прес-служби народного депутата Василя Петьовки.

Закарпатська область.