Овни. На вас чекають сприятлива домашня обстановка, поліпшення стосунків у сім’ї, зміцнення родинних зв’язків, а для самотніх — перспективне знайомство.
Тельці. Ви зможете підкорити свої емоції розуму, робити обмірковані кроки, ухвалювати зважені рішення, переконувати інших людей і вести їх за собою.
Близнюки. Цього тижня у вас виникне бажання поглянути на події, що відбуваються навколо, під іншим кутом, а головне — з’явиться можливість змінити своє життя на краще.
Раки. Цей тиждень принесе вам багато радості. Ви зможете внести зміни у своє життя і почуватиметеся дуже комфортно в новій обстановці.
Леви. На вас чекають сприятливі зміни, які допоможуть вам реалізувати давню мрію й упевнено дивитися в майбутнє. Покладайтеся на свою інтуїцію.
Діви. Ви зможете привнести у своє життя щось нове й легке, повеселитися чи трохи поміркувати, зробити перестановку вдома чи зайнятися хобі.
Терези. У вас з’явиться можливість унормувати справи, знову стати в стрій, займатися творчістю й отримувати від цього задоволення.
Скорпіони. Все у ваших руках — цього тижня перед вами відкриється багато перспектив і з’являться сили, щоб досягти бажаного.
Стрільці. Ви прагнете чогось більшого, з’явиться можливість досягти своєї мрії. Головним помічником буде ваш розум.
Козероги. Стряхніть із себе втому й почніть активно рухатися вперед. У вас з’являться нові ідеї, плани, прагнення й можливості їх реалізувати.
Водолії. Вам нарешті вдасться відчути себе на своєму місці. Ваші поради будуть особливо цінні, і люди дослухатимуться до них.
Риби. Тиждень сприятливий для духовних пошуків, проведення часу в родинному колі чи з близькими друзями. Це допоможе відновити сили і скласти плани на майбутнє.