Народний депутат від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка напередодні Новорічних свят організував для школярів зі шкіл Грушівської громади поїздку до Києва та екскурсію до Верховної Ради.

«Зробив подарунок для діток із трьох загальноосвітніх шкіл Грушівської громади моєї рідної Дніпропетровщини і показав їм Київ, який вони побачили вперше у своєму житті. Насамперед ми з дітьми завітали на головну новорічну ялинку країни на Софійській площі (на знімку), де вручив їм солодкі подарунки. Дитячі мрії повинні неодмінно здійснюватися в Новорічні свята», — сказав Сергій Рибалка.

Політик пригадав, як колись у дитинстві сам мріяв приїхати з рідного Дніпра до столиці і хотів працювати в Києві.
За словами депутата, він показав школярам, як працює в фінансовому комітеті парламенту. «Діти побачили мій робочий кабінет, а також зал, де ми з колегами проводимо засідання нашого комітету. Школярі з радістю посиділи в кріслах народних депутатів», — розповів Сергій Рибалка.
Він також організував для дітей екскурсію до Верховної Ради та історичними пам’ятками Києва. Школярі на власні очі побачили роботу вищого законодавчого органу держави та дізналися про найяскравіші сторінки історії українського парламентаризму.
Сергій Рибалка сказав, що він робить усе, щоб діти розширювали свій світогляд, мали правильну мотивацію в житті, ставили собі високу мету і обов’язково досягали її.
«Хіба може бути щось краще від дитячих усмішок і переповнених щастям очей! Упевнений, що поїздка до Києва стане гарним стимулом для цих школярів у їхньому подальшому навчанні. Переконаний, у майбутньому ці діти зможуть успішно закінчити школу, здобути вищу освіту, а згодом створювати краще майбутнє для нашої держави. А зі свого боку завжди підтримуватиму наше молоде покоління, щоб надихати їх на здобуття найкращих результатів у їхньому житті», — зауважив Сергій Рибалка.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.