У новому році зірки обіцяють творчий підйом і удачу в усіх шляхетних починаннях. Сміливо беріться за важливі справи, з упевненістю дивіться у майбутнє, радійте кожному новому дню! Уже незабаром ви відчуєте, як здійснюються давні мрії, а на їхнє місце приходять нові.

Овни. Вас очікують приємні й несподівані сюрпризи. Фінансові проблеми зникнуть. Дні наповняться радісними подіями й дивовижними можливостями. Будьте готові до зустрічі з ними.
Тельці. Рік буде успішним у діловій і фінансовій сферах. Завдяки вашій активності, кмітливості й працьовитості ви зможете досягти бажаного й повноцінно насолоджуватися плодами своєї діяльності.
Близнюки. Грандіозних успіхів досягнуть ті, хто відкриється для позитивних змін, сміливо й наполегливо рухатиметься до мети, пробуватиме себе в нових сферах діяльності.
Раки. Рік подарує вам незабутні враження й цікаві зустрічі. Ви зможете знайти нові шляхи, спробувати себе в перспективних проектах, реалізувати свої таланти й стати щасливішими.
Леви. У вас виникатимуть геніальні ідеї, як підкорити загадкові вершини. А головне — вони знайдуть втілення в реальному житті й нестимуть прибуток, успіх і радість вам і оточуючим.
Діви. Ваше життя буде яскравим, насиченим і наповненим крутими поворотами — на краще. Успіхів досягнуть ті, хто сміливо використовуватиме нові можливості, братиметься за нові справи.
Терези. Рік подарує вам захопливі подорожі, цікаві знайомства, нові джерела заробітків. Вас очікує море можливостей і приємних подій. Скористайтеся ними сповна!
Скорпіони. Завзятість і цілеспрямованість допоможуть вам вирішити питання, що нагромадилися, зміцнити свої позиції й досягти бажаного. Вдалий рік для творчості й власного бізнесу.
Стрільці. Для вас рік буде насиченим і вдалим у плані фінансів та роботи. Ви зумієте розширити горизонти, знайти своє справжнє призначення, почати прибуткові проекти.
Козероги. Вас очікують кардинальні зміни, які сприятливо відіб’ються на всіх сферах життя, з’явиться маса нових можливостей. Ви зумієте реалізувати себе й отримати заслужене.
Водолії. Налаштовуйтеся на позитивну хвилю. Помітно підвищаться ваша впевненість та працездатність. Збільшення життєвої енергії сприятиме реалізації давно намічених планів.
Риби. Рік вдалий для зовнішніх змін і духовного зростання. Ви зможете знайти нові джерела натхнення й доходів, втілити перспективні ідеї, розвинути свої таланти.