На Вінниччині працівники міліції виявили готельний комплекс, в який поставляли повій для іноземних водіїв-далекобійників.
— Злочинне угрупування отримувало прибутки завдяки сутенерству, — каже начальник управління боротьби з організованою злочинністю обласної міліції Валерій Пастух. — До його складу входило четверо чоловіків, один з яких — громадянин іноземної держави, саме він є організатором такого бізнесу.
У ході досудового розслідування встановлено, що керівник угрупування підшукував серед водіїв-далекобійників, здебільшого іноземців, тих, хто має бажання відпочити в готелі з чарівними українськими дівчатами. Клієнтами були водії з Болгарії та Туреччини. Інші члени угрупування, вони місцеві мешканці, підшукували дівчат, готових заробити грошей, надаючи інтимні послуги. За «ніч кохання» іноземці платили від однієї тисячі гривень і більше. Під час затримання в готельному комплексі перебувало четверо дівчат, троє з яких постійно проживали там упродовж останніх чотирьох місяців.
За інформацією сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції, сутенерам загрожує покарання на строк до семи років позбавлення волі.