Президент Туреччини Реджеп Ердоган реабілітував вирощування в країні конопель та заявив, що найближчим часом воно буде відновлено. І експорт цієї сировини для фармакології принесе країні додаткові доходи. 
На його твердження, відмові Туреччини від вирощування конопель сприяли її вороги під личиною друзів. Це він заявив на симпозіумі, присвяченому перебудові роботи місцевих адміністрацій у нових умовах президентської системи правління. Почувши про ворогів під личиною друзів, учасники заходу почали перепитувати одне одного: «Хто це?» Але президент не став вдаватися в подробиці, і для багатьох так і залишилося таємницею, кого мав на увазі Ердоган. Він лише оголосив: «Міністерство сільського господарства з цього року приступає до конкретних кроків у цьому напрямі. Ми знову почнемо їх вирощувати».
Ердоган також висловив упевненість у тому, що в 2019 році Туреччина вступить у період нового й більш стрімкого зростання. «Нехай ніхто в цьому не сумнівається», — закликав президент. Він назвав великим успіхом Партії справедливості й розвитку, що перебуває при владі в країні вже 16 років, утримання інфляції на середньому рівні в 9,54 відсотка. І наголосив: жодному з колишніх урядів такого показника в утримуванні інфляції не вдавалося досягти.