Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко отримала листа від бранця російської системи кінорежисера Олега Сенцова. Політик процитувала на своїй сторінці у Фейсбуці ключові слова для українців і світу з листа: «Я не собираюсь падать духом или тем более, унывать — не дождутся!.. В общем, я не собираюсь прекращать ни творческую деятельность, ни общественную».

За словами І. Геращенко, Олег пише, що продовжує багато працювати, наприкінці грудня 2018-го закінчив новий роман. Чекає, що цього року вийде в світ збірка його оповідань, роман і розпочнуться зйомки кіно чи театральної постановки за його сценарієм.
«Коли читаєш такої сили листа, написаного 30 грудня 2018-го у в’язниці, отриманого після проходження тюремної цензури тільки нині, вчергове дивуєшся мужності Олега й налаштованості на позитив, попри всі важкі обставини. Цей лист стимулює працювати далі, не опускати руки. Не маємо права. Українці в тюрмах РФ показують нам сильний приклад», — наголосила Перший заступник глави парламенту.
І. Геращенко подякувала всім тим друзям і Фейсбук-спільноті, хто підтримав ініціативу написати листи політв’язням Кремля. «Сподіваюся, ці теплі слова від багатьох людей були важливими для наших у неволі. Просимо Господа допомогти нам звільнити всіх наших — і з тюрем РФ, і з окупованих територій», — додала вона.

Фото з відкритих джерел.