Великогаївська об’єднана територіальна громада, що в Тернопільському районі, підтримала святковий виклик «Україна колядує», розпочатий Тернопільськими облдержадміністрацією та обласною радою.
Голова Громади Олег Кохман разом із працівниками апарату Великогаївської сільської ради виконали колядку «Пахне світлиця медом і сіном». До спільної коляди також приєднався народний аматорський хор «Великі Гаї». «Колядування — це одна з найдобріших і найсвітліших традицій українського народу, яка збереглася до наших часів. І ми радіємо кожній нагоді долучитися до цього дійства», — зазначив Олег Кохман, передаючи естафету #колядачелендж Байковецькій ОТГ.

Тернопільська область.

ДОВІДКОВО

Участь у флешмобі «Україна колядує» цього року взяли понад 300 працівників Тернопільських облдержадміністрації та обласної ради. Виконанням колядки «Нова радість стала» вони кинули виклик усім територіальним органам, районам, силовим структурам і запросили їх приєднатися до #колядачелендж. Одночасно на Тернопільщині колядували й районні державні адміністрації.