У Верховній Раді відбулася зустріч народних депутатів, які представляють групу дружби Україна — Грузія з представниками парламенту Грузії. Вони обговорювали питання подальшої активізації двосторонніх міжпарламентських відносин та розвитку співпраці на рівні парламентських груп дружби.

Керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Грузією, народний депутат України Хвича Мепарішвілі (крайній праворуч) з грузинськими парламентаріями під час екскурсії приміщенням Верховної Ради.

Фото зі сторінки Хвичі Мепарішвілі у Фейсбуці.

Акцентували увагу також і на необхідності координації дій щодо реалізації євроінтеграційних та євроатлантичних прагнень України та Грузії у відносинах з Європейським Союзом та НАТО на двосторонньому та багатосторонньому рівнях. «Наші країни мають давню історію міцної дружби та партнерства. Тож сподіваємося, що традиційно дружні, стратегічно важливі відносини між Україною та Грузією і надалі розвиватимуться в атмосфері взаємної довіри й підтримки», — наголосив голова групи дружби Хвича Мепарішвілі.
Після зустрічі для грузинських парламентаріїв провели екскурсію приміщенням Верховної Ради.
У зустрічі також брали участь перший заступник керівника апарату Верховної Ради України Володимир Слишинський, заступники керівника апарату Микола Шевчук та Олександр Мартиненко, керівник управління забезпечення міжпарламентських зв’язків Борис Колісниченко.

Прес-служба апарату Верховної Ради України.