Телеміст між Литвою і Україною, прямі включення з найгарячіших точок України, благодійний концерт, який в прямому ефірі транслювали Національне телебачення Литви та український телеканал  «Прямий» — такою є чергова демонстрація потужної підтримки з боку Литви, яку всі роки російської агресії незмінно відчуває Україна.
«Разом до перемоги!» — під цим гаслом проходив нинішній, вже третій, телемарафон. Під час благодійного концерту, який відбувся 12 січня увечері, відкрили спеціальну лінію, за якою з допомогою дзвінка можна було перерахувати по два євро на потреби української армії та на допомогу постраждалим в результаті агресії. Згідно з інформацією співорганізаторів заходу литовських організацій Blue/Yellow for Ukraine та Tymdrym, лінія відкрита досі. Також кошти можна перераховувати на спеціальний рахунок, тому остаточну суму дізнаються 20 січня. Однак стало відомо, що за кілька годин було зібрано 110 тисяч євро. З них 75 тисяч євро — лише за першу годину. 
Припинити війну проти України закликали президент Даля Грібаускайте, яка опікувалася телемостом, міністри, волонтери, громадські діячі, політики, митці Литви. «Але головне — то не гроші, — написав у Фейсбуку волонтер Мирослав Гай. — Найголовніше — це та дивовижна підтримка та консолідація литовців у допомозі Україні — ця підтримка відчувається прямо через трансляцію телемосту. Ті слова, ті пісні, той високий рівень представництва — грандіозний концерт за кошт національного каналу Литви».