Центр «Мнемоніка» презентував настільну гру для старшокласників «Зникле місто». Це подорож мультикультурним простором міжвоєнного Рівного. Рухаючись полем гри, яке відтворює мапу, учні можуть ознайомитися з основними релігійними, культурними та освітніми об’єктами міста у період між двома світовими війнами. Така історія простору дає змогу відтворити українське, єврейське та польське «обличчя» Рівного, познайомити школярів із релігійними традиціями та побутом трьох головних громад у той період. Художниця, яка працювала над настільною грою, — учениця Рівненської української гімназії Олександра Власюк, дизайнер — Галина Герасименко.
На заході також презентували настінний календар «Полікультурне Рівне», який відтворює найпопулярніші світлини міста міжвоєнного періоду — фото людей та об’єктів історико-культурного спадку (православний храм, костел, синагога, залізничний вокзал, центральні вулиці тощо). Календар також містить інформацію про популярні книжки з минувшини Рівного, написані і українськими, і закордонними істориками.
До речі, настінний календар та настільну гру розроблено в межах проекту «Створення інструментів боротьби з антисемітизмом та ксенофобією» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.