На багатолюдному мітингу на площі імені П. Нахімова минулого вівторка, за різними оцінками, зібралося від семи до десяти тисяч городян. Зібрання відрізнялося не тільки кількістю — останні років п’ять або сім мітинги в тисячу учасників уважалися дуже значними, а рядові збирали від півсотні до декількох сотень людей, — а й способом мобілізації. Цього разу організатором мітингу влада виступила прямо: керівники міста в телевізійних виступах закликали севастопольців збиратися на площі.

Відмітною рисою мітингу стало ще й те, що цього разу на площі практично не було партійної символіки: повсюдно сусідили тільки державні прапори України і Російської Федерації.
Голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба у своєму виступі заспокоїв мітингувальників повідомленням про те, що «влада у взаємодії із МВС створює народні дружини (таке рішення прийняла сесія міськради), виставлено пости на в’їздах до міста, скоординовано зусилля з колегами з АРК, організована цілодобова охорона держадміністрації і міськради». І закликав усіх шукати «вихід із ситуації тільки розумний, зважений».
Виступаючі зі сцени критикували опозицію та редакційну політику деяких телеканалів.
 
Севастополь.
Фото автора.