Представники релігійних громад Миколаївської області зустрілися із главою облдержадміністрації Геннадієм Ніколенком та головою облради Ігорем Дятловим. Вони розповіли, що релігійні діячі Миколаївщини не залишаються осторонь подій, що відбуваються сьогодні в Україні. У храмах усіх конфесій ведуться служби і молебні за збереження порядку й цілісності держави. Глави релігійних громад і організацій закликають парафіян не піддаватися на провокації, жити за законами Божими і дотримуватися заповідей Господніх.
— Від кожного з вас і вашої позиції залежить стабільність, — сказав Геннадій Ніколенко. — До проповідей і думок священнослужителів прислухаються парафіяни. Сьогодні ми разом з вами повинні донести людям головне: жити у мирі, вміти пробачати один одному, розуміти і йти на компроміс, як це зробив сьогодні Президент України, який не хоче розбрату і розколу.
Духовні лідери в діалозі з владою наголосили на тому, що зараз не потрібно розбиратися, хто має рацію, а хто винен, займати ту або іншу сторону барикад. Головне — не допустити кровопролиття на нашій рідній землі, зберегти єдність і цілісність держави.
Присутній на зустрічі Владика Питирим зазначив, що мир починається з душі кожної людини. Він також закликав усіх українців молитися за збереження миру в Україні.
 
Миколаїв.